• Заштитни кожни чевли со PU-ѓон
  • Безбедносни кожни чевли Goodyear-Welt
  • ПВЦ заштитни чизми за дожд

Добредојдовте во G&Z

Tianjin G&Z Enterprise Ltd е професионална компанија која главно се занимава со производство на заштитни чизми.Со брзиот развој на општеството и подобрувањето на свеста на луѓето за личната безбедност, побарувачката на работниците за производи за заштита на безбедноста стана се повеќе диверзифицирана, што исто така ја забрза диверзификацијата на понудата на пазарот.Со цел да се задоволат потребите на економскиот развој за заштитни обувки, ние отсекогаш сме ги одржувале иновациите и сме посветени на работниците да им обезбедиме побезбедни, попаметни и поудобни чизми и безбедносни решенија. Нашата визија е „да ја направиме работата побезбедна, а животот подобар“.Како извозник и производител на заштитни чизми,
ќе продолжиме да се трудиме да обезбедиме подобри производи и да придонесеме за создавање побезбедна и подобра работна средина.

Купувајте по категорија

Нашите производи

АПЛИКАЦИИ НА GNZBOOTS

апликација (1)
апликација (2)
апликација (3)
апликација (4)
апликација (5)
апликација (6)
апликација (7)
апликација (8)