• Këpucë lëkure sigurie PU-Sole
  • Këpucë lëkure sigurie Goodyear-Welt
  • Çizme sigurie PVC shiu

Mirë se vini në G&Z

Tianjin G&Z Enterprise Ltd është një kompani profesionale e angazhuar kryesisht në prodhimin e çizmeve të sigurisë.Me zhvillimin e shpejtë të shoqërisë dhe përmirësimin e ndërgjegjësimit të njerëzve për sigurinë personale, kërkesa e punëtorëve për produkte mbrojtëse të sigurisë është bërë gjithnjë e më e larmishme, gjë që ka përshpejtuar edhe diversifikimin e ofertës së tregut.Për të përmbushur nevojat e zhvillimit ekonomik për këpucët e sigurisë, ne kemi ruajtur gjithmonë inovacionin dhe jemi të përkushtuar t'u ofrojmë punëtorëve çizme dhe zgjidhje sigurie më të sigurta, më të zgjuara dhe më të përshtatshme. Vizioni ynë është të "bëjmë punën më të sigurt dhe jetën më të mirë".Si eksportues dhe prodhues i çizmeve të sigurisë,
ne do të vazhdojmë të përpiqemi të ofrojmë produkte më të mira dhe të kontribuojmë në krijimin e një mjedisi më të sigurt dhe më të mirë pune.

Bleni sipas kategorisë

Produktet tona

APLIKACIONET E GNZBOOTS

aplikacioni (1)
aplikacioni (2)
aplikacioni (3)
aplikacioni (4)
aplikacioni (5)
aplikacioni (6)
aplikacioni (7)
aplikacioni (8)